Stubišta

Naša stubišta su plod vlastitog razvoja tako da je moguć odabir između izvornih stubišta u cjelokupnom opsegu – od cjenovno konkurentnih klasičnih oblika do unikatnih oblika rustikalnog ili modernog izgleda. Stubišta su ravna, savijena za 90, 180, 270 ili 360 stupnjeva ili u spirali, a izbor ovisi o raspoloživom prostoru i razlici u razinama prostora.

Kuhinje

Posebnost pravolinijskog dizajna ima prije svega praktičnu stranu budući da maksimalno iskorištava Vaš prostor te omogućuje da se i u manjim kuhinjskim prostorima ostvari optimalna funkcionalnost.

Spavaće sobe

Vašu spavaću sobu možete pretvoriti u vlastitu oazu za opuštanje i relaksaciju.

Dječije sobe

Dječja soba nije samo mjesto u kome se djeca igraju, uče ili spavaju, to je mjesto u kome, kada postaju svjesni sebe, žele izraziti svoj karakter i interese te sobu treba organizirati tako da je prostor fokusiran i ispunjen onim predmetima koji izražavaju njihove afinitete.

Radni prostor

Radni prostor tj. radni kutak postaje obavezan dio doma, jer kompleksnost suvremenog stanovanja nameće uključivanje različitih obaveza poput prenošenja radnih zadataka, koje niste uspjeli dovršiti u radnom vremenu ili obavljanje honorarnog posla od kuće.

Stan u jednoj sobi

Stan u jednoj sobi ne znači i jedan život u jednoj sobi. Bilo podrumski, tavanski ili višeetažni, ovisno o kvadraturi prostorije te visini stropa, možete ga iskoristiti višenamjenski, praktično i sa toliko stila da će iluzorno podsjećati na veći stan bez pregradnih konstrukcija.

Namještaj za kupaonice

Ormarići, ogledala, kupaonski namještaj

Dnevni boravak

Dnevni boravak je najopterećenija prostorija u kući ili stanu. To je prostorija u kojoj ukućani vole uživati u miru i intimi porodičnog doma; s druge strane, u noj se primaju gosti, a domaćin se otvara prema vanjskom svijetu.

Predsoblja

Organizovajući predsoblja, bez obzira koliko velik ili mali bio, nastojte stvoriti ugodnu atmosferu.

Saune

Sauna je mala prostorija ili kuća dizajnirana kao mjesto za suho ili vlažno zagrijavanje tijela. Moderna sauna vodi porijeklo od finske saune.

Etno objekti

Usluge projektovanja, izvođenja radova, i konsultacija iz oblasti arhitekture i građevinarstva.

Vrata

Dugogodišnje iskustvo u prodaji i ugradnji vrata, praćenje potreba i zahtjeva klijenata, savremeni proizvodni pogon, visoko kvalitetni dijelovi i zakonski propisani standardi kvalitete temelji su tehničke izvrsnosti, dizajna kao i konkurentne proizvođačke cijene.

Prozori

S prozorima je kao i s mnogim drugim stvarima; najjednostavnija rješenja su obično i najbolja. Budući da su prozori jednako značajni za unutrašnjost i za vanjski izgled, razgledajte ih na svojoj kući i s ulice; i to ne samo danju nego i noću.

Usluge:

 • Stubišta
 • Kuhinje
 • Spavaće sobe
 • Dječije sobe
 • Radni prostor
 • Stan u jednoj sobi
 • Namještaj za kupaonice
 • Dnevne boravke
 • Predsoblja
 • Saune
 • Etno objekti
 • Vrata
 • Prozori
 • Pogledajte slike

Ponuda:

News One
Ugaona
Možemo bolje iskoristiti Vaš prostor!
Ugaona
News Two
Ležaljke
Prije kupovanja ležaljke informišite se o prednostima i nedostacima.
Ležaljke
Još

Prostor

Ni u kojem slučaju ne zanemarujte osnovu namjenu Vaše prostorije. To, dakako, ne isključuje i ostale mogućnosti koje pruža takav prostor, prilikom preuređenja prometnih površina morali biste tačno znati što želite, kako biste došli do najpraktičnijeg rješenja.

Zato razmislite jeste li s postojećim rasporedom namještaja doista iscrpili sve mogućnosti. Započnite s radovima tek kad ste se u to uvjerili.

Marić, Čelinac