Ko smo

about us

Stolarija Marić je firma koja se bavi preradom i proizvodnjom proizvoda od drveta. U savremeno opremljenoj radjni na raspolaganju su nam najmodernije mašine koje garantuju kvalitet i preciznost izrade. U našem asortimanu nalaze se sve vrste proizvoda vezanih uz drvo kao što su : stubišta, vrata i prozori, stolovi i klupe, namještaj po mjeri i još mnogo toga.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja drvene stolarije te postati pouzdan partner kako firmama tako i krajnjim korisnicima.
Na usluzi smo Vam za sve upite i informacije – kontaktirajte nas… Na Vaš upit ili poziv spremni smo Vam omogućiti potpunu uslugu: od izmjere prostora, savjetovanja, izrade skica, odabira materijala i boja, do izrade, korektura, dostave, ugradnje i montaže. Na prvo mjesto stavljamo zadovoljstvo naših klijenata kvalitetom namještaja izrađenog po mjeri.
U radu koristimo isključivo kvalitetne materijale, koje predstavljamo i dogovaramo s klijentom prije izrade. Odlikujemo se funkcionalnošću i suvremenim idejama te novitetima – od uređenja praznih neopremljenih prostora do izrade namještaja koji je potrebno uklopiti u postojeće elemente ili aparaturu. .

Zašto baš mi

Proizvodi firme Stolarija Marić nastaju u okviru proizvodnog procesa s najmodernijom tehnologijom obrade drveta. Svi proizvodi: vrata i prozori - zaštićeni su vrhunskim ekološkim premazima s ciljem da se očuva prirodnost materijala, te tako omogući zdrav i ugodan život. Dakle, zadovoljstvo nam je uvijek istaknuti da naš proizvodni program prepoznatljiv kvalitetom, ugodnošću i prirodnošću materijala.

Ponuda:

News One
Stolice
Naš je misija da ih kreiramo po Vašoj želji!
Stolice
News Two
Police
Možemo bolje iskoristiti Vaš prostor!
Police
Još

Radimo na zahtjev

Bi li Vam odgovaralo da rasteretite jednu od preopterećenih prostorija?
Da li bi htjeli povremeno upotrebljavati hodnik kao pomoćnu prostoriju?
Može li se hodnik iskoristiti kao ostava?
Može li se bolje iskoristiti zidna površina i stepenište?
Može li se poboljšati kretanje kroz Vaš dom?

Marić, Čelinac